loading...

خدمات ماساژ ریلکسی درمانی ملیکه

ماساژ ریلکسی ، ماساژ درمانی ،رقص انگشتان دست بر روی بدن ، آرامکده و معجزه ماساژ بانوان

بازدید : 357
يکشنبه 3 اسفند 1398 زمان : 21:28

ماساژ و برطرف کردن کوفتگی بدن به وسیله آن از گذشته‌های دور در بسیاری از نقاط جهان انجام میشده و همچنان نیز انجام میشود به گونه‌‌‌ای که امروزه به یک علم در حیطه‌ی سلامتی تبدیل شده است. اثرات ماساژ دادن در رفع خستگی و احساس آرامش برهیچ فردی پوشیده نیست ولی فواید ماساژ محدود به این مورد نمیشود. در این مطلب ۶ تاثیر مثبت ماساژ بر سلامت بدن و آرامش روان را که از لحاظ علمی‌اثبات شده اند معرفی میکنیم.

ماساژ با عوارض ناصحیح نشستن مقابله میکند!
تقریبا بسیاری از افراد دچار استرس وضعیت بدنی هستند. منظور از استرس وضعیت بدنی، حالت نادرستی است که در حین نشستن و یا خوابیدن به بدن وارد میشود و به صورت گردن درد، کمر درد، درد قفسه سینه و … بروز پیدا میکند. این علائم در افرادی که کارهای پشت میزی دارند و یا نحوه‌ی فعالیت آنها به گونه‌‌‌ای است که برای طولانی مدت بر روی صندلی می‌نشینند بدتر است و شامل دردهای باسن و ضعف عضلانی نیز میشود.

خوشبختانه تحقیقات نشان میدهد که ماساژ درمانی میتواند علائم و عوارض ناشی از نشستن ناصحیح را برطرف کند. بنابراین به افرادی که برای مدت طولانی بر روی صندلی مینشینند توصیه میشود به صورت منظم و ماهانه و یا هفته‌‌‌ای یکبار، از خدمات ماساژ درمانی بهره مند شوند.

ماساژ درمانی و آثار شگفت انگیزش

ماساژ درمانی و تاثیرات مفیدش بر بدن

ماساژ دردهای عضلانی را کاهش میدهد.
آیا دچار گرفتگی و درد عضلانی شده اید؟ ماساژ درمانی را مدنظر قرار دهید. ماساژ باعث افزایش و بهبود گردش خون در سیستم عروقی بدن میشود. حتما توجه کرده اید که هرگاه قسمتی از بدن شما با یک جسم سفت برخورد میکند و دردتان میگیرد، به صورت غیر ارادی اولین کاری که انجام میدهید ماساژ دادن ناحیه است!

مقاله‌‌‌ای که در سال ۲۰۱۱ در سالنامه پزشکی داخلی منتشر شده است، ماساژ درمانی را در درمان دردهای مزمن و کمردردها بسیار مؤثر و مفید معرفی کرده است.

ماساژ باعث تسکین عصبانیت و افسردگی میشود
تماس جسمی، به شیوه‌ی مطمئن، دوستانه و حرفه‌‌‌ای میتواند اثرات درمانی فوق العاده‌‌‌ای بر فرد و یافتن آرامش داشته باشد. در مطالعه‌‌‌ای که در سال ۲۰۰۵ در ژورنال علوم اعصاب منتشر شد، مشخص گردید که آن دسته از زنانی که به سرطان پستان مبتلا بودند و هفته‌‌‌ای سه نوبت ماساژ دریافت میکردند نسبت به دسته‌‌‌ای که ماساژ دریافت نمیکردند، دچار افسردگی و عصبانیت کمتری بودند.

توضیح اینکه: سلولهای کشنده‌ی طبیعی (Natural killer cells) و لنفوسیتها جزو سیستم دفاعی بدن هستند که علیه سلولهای سرطانی در بدن مبارزه میکنند.
مطالعه‌ی دیگری که در مجله‌ی آکادمی‌روانپزشکی جوانان و نوجوانان امریکایی منتشر شده است نشان میدهد بیمارانی که دچار افسردگی و عصبانیت هستند، پس از دریافت ماساژ درمانی، بهبود وضعیت داشته اند.

ماساژ باعث بهتر خوابیدن میشود.
ماساژ نه تنها میتواند باعث خواب راحت شود، بلکه آندسته از افرادی که از سخت خوابیدن رنج میبرند نیز میتوانند خواب راحت را با ماساژ تجربه کنند. ماساژ همچنین میتواند برای آندسته از افرادی که تحت درمان شیمیایی و یا مواد رادیواکتیو هستند هم مفید باشد.

اگر شما به تازگی صاحب فرزند شده اید، جالب است بدانید که بر اساس تحقیقات صورت گرفته در دانشگاه پزشکی Warwick ماساژ میتواند باعث بیشتر و بهتر خوابیدن نوزادان و گریه و استرس کمتر در آنها شود.

اکثر ماساژورها میتوانند ماساژ نوزاد و اطفال را نیز انجام دهند و حتی اگر والدین مایل باشند، خودشان میتوانند به صورت طبیعی اینکار را انجام دهند. در واقع تکنیک خاصی برای اینکار وجود ندارد و بسیاری از مواقع نوازش نوزاد و یا ماساژ معمولی و خیلی آرام همان تاثیر را ایفا خواهد کرد.

تاثیرات ماساژ درمانی بر سلامت بدن

ماساژ باعث تقویت سیستم ایمنی بدن میشود
مطالعه‌‌‌ای که در سال ۲۰۱۰ در مجله‌ی Alternative and Complementary Medicine منتشر شده است نشان میدهد که ماساژ باعث افزایش تعداد گلبولهای سفید بیماران میشود. گلبولهای سفید نقش اصلی را در دفاع از بدن در مقابل عوامل بیماریزا دارا هستند. همچنین به نظر میرسد عملکرد سیستم ایمنی در افرادی که به HIV یا ایدز مبتلا هستند نیز با کمک ماساژ درمانی بهتر خواهد شد.

ماساژ باعث کاهش سردرد میشود.
اگر زیاد به سر درد دچار میشوید حتما یکبار ماساژ درمانی را امتحان کنید. ماساژ باعث کاهش دفعات و شدت سردردهای میگرنی خواهد شد. مطالعاتی که در سال ۲۰۰۹ دانشگاه گرانادای اسپانیا صورت گرفته است نشان میدهد که یک جلسه ماساژ، تاثیر آنی بر خنثی سازی سردرد و فشارهای عصبی مرتبط با آن دارد. این مطالب در مورد تمام انواع ماساژ از جمله ماساژ تایلندی، ماساژ با روغن، ماساژهای موضعی و … برقرار است.

منبع asreelm

آشنایی با ماساژ ریلکسی و مزایای آن
نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 1

آمار سایت
  • کل مطالب : 16
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 1
  • بازدید کننده امروز : 1
  • باردید دیروز : 1
  • بازدید کننده دیروز : 1
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 35
  • بازدید ماه : 211
  • بازدید سال : 2721
  • بازدید کلی : 6962
  • کدهای اختصاصی